Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten alu en ei tarkari aardappel en ei in masala

surinaams recept en recepten alu en ei tarkari aardappel en ei in masala

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten alu en ei tarkari aardappel en ei in masala
2 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala (marinade)
1 Madam Jeanette peper
Kotomisi Rijst
3 theelepels Exotimex Knoflook
80 gram Kouseband
1/2 kopje water
6 eetlepels olie
2 takken selderij
mespuntje gemalen komijnzaad
1 theelepel tomatenpuree
2 eieren
1/2 ui
1/2 tomaat
1 middelgrote aardappel

Eieren hard koken; olie verhitten.
Aardappel schillen, in lengte snijden, in de olie half gaar bakken en daarna afscheppen; knoflook, ui en peper in dezelfde olie fruiten, daarna de Kip in Masala (marinade), komijn, kouseband, tomaat, tomatenpuree, de hard gekookte eieren, selderij en de gebakken aardappel hieraan toevoegen, het geheel omscheppen en vervolgens het water toevoegen.
Het geheel 10-15 minuten zachtjes laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.

Previous post:

Next post: