Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten bhera ke ghos lamsvlees in masala

surinaams recept en recepten bhera ke ghos lamsvlees in masala

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten bhera ke ghos lamsvlees in masala
1 winterwortel
Kotomisi Cocosmelk
1/2 tomaat
350-400 gram lamsvlees
1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
8 eetlepels olie
enkele druppels citroensap
100 gram doperwten
2 kopjes water
4 sjalotjes

Lamsvlees in stukjes snijden, overgieten met een paar druppels citroensap en daarna in een vergiet onder de kraan afspoelen. Olie verhitten, lamsvlees en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en 5 minuten bakken.
Chicken Masala (roerbaksaus), tomaat en het water toevoegen, goed omscheppen en 35 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
De laatste 10 minuten de winterwortel en doperwten toevoegen.

Previous post:

Next post: