Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten bojo cassave dessert

surinaams recept en recepten bojo cassave dessert

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten bojo cassave dessert
300 ml Kotomisi Cocosmelk
geraspt: 1 kilo Cassave
mespuntje zout
1 1/2 kopje melk
300 gram suiker
125 gram cocos (gemalen)
1 eetlepel kaneel
50 gram rozijnen
amandel essence
2-3 pakjes (16-24 gram) vanillesuiker
175 gram roomboter
muisjes

Alle ingrediƫnten goed mengen en de amandel essence druppelsgewijs naar smaak toevoegen; de massa overdoen in een beboterde cakeblik, hierop een paar klontjes boter leggen en in een voorverwarmde oven op 175-200 graden 1- 1 1/2 uur bakken. Met een vork prikken om te kijken of de bojo goed gebakken is.

Previous post:

Next post: