Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten doksa masala eendenborstfilet in masala

surinaams recept en recepten doksa masala eendenborstfilet in masala

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten doksa masala eendenborstfilet in masala
Kotomisi Cocosmelk
350-400 gram eendenborstfilet
3 sjalotjes
2 theelepels tomatenpuree
1 potje (360 ml) Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
8 eetlepels olie
1 1/2 – 2 kopjes water
100 gram kouseband

Olie verhitten, eendenbrostfilet (in stukjes gesneden) en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en enkele minuten bakken; vervolgens Chicken Masala (roerbaksaus), tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Voeg het water toe en het geheel, onder af en toe omscheppen, 30 minuten met deksel op de pan op matig vuur stoven. De laatste 10 minuten de kouseband (schuin gesneden) toevoegen.

Previous post:

Next post: