Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten farfalle masala farfalle in masalasaus met mango

surinaams recept en recepten farfalle masala farfalle in masalasaus met mango

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten farfalle masala farfalle in masalasaus met mango
250 gram farfalle
1 potje (360 ml) Exotimex of Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
olie
500 gram kipfilet
1 kleine ui
1 kopje water
1 rijpe mango
1 rode paprika
100 gram doperwten (diepvries)
50 gram pijnboompitten
2 eieren

Masalasaus:
1 eetlepel olie verhitten en de eieren daarin roerbakken, daarna eieren afscheppen. Vervolgens 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet en de ui (gesnipperd) toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Chicken Masala (roerbaksaus), het water, de mango (in blokjes gesneden), paprika, doperwten en de eieren toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 5-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de pijnboompitten toevoegen.
Farfalle bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Previous post:

Next post: