Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten gebraden masterbeef sranang

surinaams recept en recepten gebraden masterbeef sranang

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten gebraden masterbeef sranang
100 gram
Masterbeef
2-3 takken selderij
2 eetlepels tomatenpuree
1 dl melk
750 gram runderlappen
3 sneetjes geweekt brood
1 ei
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Kook de Masterbeef 10-15 minuten om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af, ontbot het en snijdt het in stukjes. 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de selderij en het brood met de Masterbeef en de runderlappen goed mengen; hierna het ei, de melk en de tomatenpuree door het geheel mengen, eventueel op smaak brengen met extra masterbeef (roerbakmix).
Het geheel in een beboterde ovenschaal doen en in een voorverwarmde oven op 200 graden in 60 minuten gaar braden.

Previous post:

Next post: