Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten lapis maizenadessert

surinaams recept en recepten lapis maizenadessert

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten lapis maizenadessert
400 ml Kotomisi Cocosmelk
4 eetlepels maizena
8 eetlepels suiker
scheut water

Cocosmelk op laag vuur enkele minuten verhitten; maizena, suiker en het water goed oplossen en aan de cocosmelk toevoegen, doorroeren en het geheel koken tot een dikke gladde massa.
Verdeel de massa in 2 delen en voeg aan
e
en deel de kleursof toe; strijk eerst het witte gedeelte uit op een platte schaal en daarna het gekleurde gedeelte er bovenop uitstrijken. De massa 15 minuten laten afkoelen en daarna 1 uur in de koelkast zetten, waarna de lapis in stukken kan worden gesneden en worden geserveerd.

Previous post:

Next post: