Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten masala verassing garnalen met ananas in masalasaus

surinaams recept en recepten masala verassing garnalen met ananas in masalasaus

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten masala verassing garnalen met ananas in masalasaus
300 gram Kotomisi Rijst
1 rode en 1 groene paprika
4 eetlepels zonnebloemolie
1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
1 kleine blik ananas
250 gram roze garnalen
75 gram amandelen
1 kleine ui

Olie verhitten, de ui hierin fruiten, vervolgens de garnalen toevoegen en enkele minuten bakken; voeg de Chicken Masala (roerbaksaus) toe, goed omscheppen, hierna de paprika’s (in stukjes gesneden) en de ananas (goed uitgelekt en in blokjes gesneden).Het geheel 10 minuten op zacht vuur koken.

Previous post:

Next post: