Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten masterbeef creamy potato masterbeef met romige aardappelen

surinaams recept en recepten masterbeef creamy potato masterbeef met romige aardappelen

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten masterbeef creamy potato masterbeef met romige aardappelen
2 tomaten
50 gram boter
250 gram Masterbeef
900 gram aardappelblokjes (voorgekookte)
200 ml koksroom
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Bak de Masterbeef in de boter krokant; schep het uit de pan en laat het uitlekken. Bak de aardappelblokjes in het uitgelekte vet van de Masterbeef rondom bruin, eventueel wat extra boter toevoegen; voeg de Masterbeef, 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de tomaten en de koksroom toe, het geheel 10 minuten op matig vuur laten sudderen. Variatietip: Gebruik
Kotomisi Cocosmelk in plaats van koksroom. Voeg 150 gram broccoli toe.

Previous post:

Next post: