Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten masterbeef kronto merkie masterbeef met cocosmelk en snijbonen

surinaams recept en recepten masterbeef kronto merkie masterbeef met cocosmelk en snijbonen

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten masterbeef kronto merkie masterbeef met cocosmelk en snijbonen
100 gram Masterbeef
300 gram snijbonen
Kotomisi Rijst
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
25 gram margarine
Kotomisi Cocosmelk

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Bak de Masterbeef in de margarine tot het bruin en krokant is.
Snijd de snijbonen in ruitvormige stukjes of maal ze in een snijbonenmolen tot schuine sliertjes. Voeg aan de Masterbeef 2 eetlepels masterbeef (roerbakmix), 2 eetlepels cocosmelk, de snijbonen en 1 kopje water toe, schep het om en laat het geheel 15 minuten met gesloten deksel op matig vuur sudderen.

Previous post:

Next post: