Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   surinaams recept en recepten petjel groentesalade met pindasaus

surinaams recept en recepten petjel groentesalade met pindasaus

by de man in de zorg on January 14, 2000

surinaams recept en recepten petjel groentesalade met pindasaus
Faja Lobi Pinda-Sat
esaus
250 gram Kouseband
250 gram tauge
water
300 gram witte kool

De kouseband in lengte van 4-5 cm snijden en de kool in lengte van 4-6 cm grof snijden; alle groenten apart houden, goed wassen en ze vervolgens apart
e
en voor
e
en in ruim water als volgt opkoken:
– kool: 3-4 minuten
– kouseband: 2 minuten
– tauge: 1 minuut
Na het opkoken van elke groente, die uit het water halen en goed uitlekken. Maak kleine porties van een mix van deze groenten.

Previous post:

Next post: