Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   tapas recept en recepten ansjovisboter met groene kruiden

tapas recept en recepten ansjovisboter met groene kruiden

by de man in de zorg on January 7, 2000

tapas recept en recepten ansjovisboter met groene kruiden
6 ansjovisfilets
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1/2 theelepel fijngehakte marjolein
1/2 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels citroensap
100 gr zachte boter
stokbrood

Wrijf de ansjovis met de peterselie en de marjolein tot een pasta.
Roer het paprikapoeder, het citroensap en de boter erdoor en laat het in de koelkast een paar uur staan.
Maak van de ansjovisboter met een meloenboor bolletjes, of snijd er
blokjes van.
Warm het stokbrood op en serveer het erbij.

tapas recept en recepten ansjovisboter met groene kruiden
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: