tapas recept en recepten gamba tapas
12 grote garnalen
Voor de marinade:
2 theelepels knoflook uit de pers
4 dl arachideolie
6 gesneden rode pepertjes, zaadjes verwijderd
zeezout, peper
Voor de saus:
75 gr ongezouten boter
het sap van 4 citroenen
Meng alle ingrediƫnten voor de marinade in een keukenmachine.
Giet het mengsel over de garnalen en laat ze 4 uur marineren.
Haal de garnalen uit de marinade en rooster ze onder de gril of op de barbecue.
Bewaar de marinade.
Saus:
Smelt de boter en roer het citroensap erdoor.
Voeg er 6 eetlepels van de marinade aan toe en breng het geheel aan de kook.
Giet de saus over de garnalen.
Lekker met een stukje brood.
tapas recept en recepten gamba tapas
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg