Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   tapas recept en recepten gefrituurde vis

tapas recept en recepten gefrituurde vis

by de man in de zorg on January 7, 2000

tapas recept en recepten gefrituurde vis
(4-6 personen)

tempurameel (tempura battermix, toko)
2 pijlinktvissen in ringetjes
300 gr gepelde grote garnalen
12 verse opengesneden ansjovisjes of kleine sardientjes

Maak tempurabeslag volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit de olie tot ± 180°C.
Haal de vissoorten eerst door het tempurabeslag en frituur ze daarna 2-3 minuten in de hete olie.
Serveer de gefrituurde vissoorten met knoflookmayonaise of met een kruidige groene mayonaise.

tapas recept en recepten gefrituurde vis
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: