Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   tapas recept en recepten gemarineerde artisjokharten

tapas recept en recepten gemarineerde artisjokharten

by de man in de zorg on January 7, 2000

tapas recept en recepten gemarineerde artisjokharten
1 1/2 blik artisjokharten
het sap van 1 sinaasappel
1 teentje knoflook
1/2 theelepel (liefst verse) tijm
1 eetlepel fijngeknipt bieslook
1 eetlepel fijngeknipte selderij
2 eetlepels fijngeknipte peterselie
1 mespunt cayennepeper
zout
6 eetlepels olijfolie

Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in vieren.
Meng het sinaasappelsap met het fijngeperste teentje knoflook, de tijm,
het bieslook, de selderij, de peterselie, de cayennepeper, een snufje
zout en de olijfolie.
Schep het mengsel over de artisjokharten en laat ze in de koelkast een paar uur staan.

tapas recept en recepten gemarineerde artisjokharten
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: