Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   tapas recept en recepten gemarineerde champignons in balsamico en tijm

tapas recept en recepten gemarineerde champignons in balsamico en tijm

by de man in de zorg on January 7, 2000

tapas recept en recepten gemarineerde champignons in balsamico en tijm
250 gr champignons
2 teentjes knoflook
12 zwarte olijven zonder pit
3 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels olijfolie
4 takjes tijm
zout, versgemalen peper

Snijd de champignons en de olijven in plakjes.
Pel de knoflook en hak ze fijn.
Haal de tijmblaadjes van de takjes.
Kook de champignons 2 minuten in ruim water.
Laat ze uitlekken en meng ze in een lage schaal met de knoflook en de olijven.
Meng de balsamicoazijn, de olijfolie, de tijmblaadjes en zout en peper in een kom door elkaar en schep dit door de champignons.
Zet de champignons ± 6 uur in de koelkast en schep ze af te toe om.

tapas recept en recepten gemarineerde champignons in balsamico en tijm
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: