Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   tapas recept en recepten gemarineerde olijven

tapas recept en recepten gemarineerde olijven

by de man in de zorg on January 7, 2000

tapas recept en recepten gemarineerde olijven
500 gr groene of zwarte olijven
1 fijngehakte verse rode chilipeper zonder zaad
4 uitgeperste tenen knoflook
1 takje oregano
1 takje tijm
1 theelepel fijngehakte rozemarijn
2 laurierbladeren
1 theelepel gekneusd venkelzaad
1 theelepel geroosterde en gestampte komijn
olijfolie

Snijd de olijven met een mesje in de lengte tot de pit in.
Doe ze in een kom en roer er de chilipeper, knoflook, oregano, tijm, rozemarijn, laurier, venkel en komijn door.
Doe alles in een pot met schroefdeksel en voeg zoveel olie toe dat het onder staat.
Sluit de pot en laat de olijven, onder af en toe schudden, minstens 3 dagen staan.
Op een koele, donkere plaats zijn de olijven maandenlang houdbaar

tapas recept en recepten gemarineerde olijven
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: