Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   tapas recept en recepten olijven tapas

tapas recept en recepten olijven tapas

by de man in de zorg on January 7, 2000

tapas recept en recepten olijven tapas
(8 stuks)

1 zoute haring
100 gr groene olijven
100 gr zwarte olijven
1 bos peterselie
1 doosje tuinkers
1 1/2 theelepel mosterd
1 eetlepel olijfolie
8 sneden wit stokbrood
1/2 citroen

Verwijder eventuele graten uit de haring.
Ontpit de olijven.
Was de peterselie, slinger hem droog en houd 1 takje apart voor de garnering.
Knip de tuinkers van de bodem en spoel hem af.
Pureer de haring, olijven, peterselie en tuinkers grof in een foodprocessor en roer de mosterd en de olie erdoor.
Verdeel de puree over de sneden brood.
Schil de citroen zo dik dat ook het witte vlies wordt meegeschild.
Snijd de citroen in schijfjes en snijd deze in vieren.
Garneer de broodjes met een stukje citroen en een toefje peterselie.

tapas recept en recepten Olijven tapas
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: