Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   tapas recept en recepten tonijn met uitjes en paprika

tapas recept en recepten tonijn met uitjes en paprika

by de man in de zorg on January 7, 2000

tapas recept en recepten tonijn met uitjes en paprika
4 kleine uitjes
1 gele paprika
2 tomaten
2 teentjes knoflook
olijfolie
1 1/2 dl Spaanse witte wijn
1/2 eetlepel fijngehakte dragon
1 mespunt cayennepeper
1 blikje tonijn
stokbrood

Snijd de uitjes in 6 stukken.
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest in stukken.
Snijd de tomaten in 6 partjes.
Snipper de knoflook.
Verhit een scheutje olijfolie en bak de partjes ui en paprika hierin 3 minuten.
Voeg de stukken tomaat en de knoflook toe en bak ze even mee.
Voeg de wijn, de dragon, de cayennepeper en een snufje zout toe en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.
Laat intussen de tonijn uitlekken, verdeel hem in stukken en voeg die vlak voor het uimengsel klaar is toe.
Laat afkoelen en serveer met warm stokbrood.

tapas recept en recepten tonijn met uitjes en paprika
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: