Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   tapas recept en recepten zeevruchten tapas

tapas recept en recepten zeevruchten tapas

by de man in de zorg on January 7, 2000

tapas recept en recepten zeevruchten tapas
500 gr gekookte mosselen
200 gr gepelde garnalen
250 gr schoongemaakte calamares (pijlinktvis)
1 ui
1 teentje knoflook
2 tomaten
1 eetlepel tomatenpuree
1 dl rode wijn
1 dl visbouillon
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel fijngehakte peterselie
1 eetlepel paprikapoeder
1 snufje cayennepeper

Verhit de olijfolie in een ruime kookpan en laat de gehakte ui daarin glazig worden.
Voeg er de mosselen, de calamares en de garnalen aan toe, evenals de rode wijn, de visbouillon, de geperste knoflook, de gehakte tomaten, de tomatenpuree, het paprikapoeder en de cayennepeper.
Laat onder regelmatig roeren met het deksel op de pan 15 minuten stoven. Voeg er de gehakte peterselie bij en laat nog 5 minuten sudderen.
Haal de pan van het vuur, verdeel de inhoud over 4 schaaltjes en dien op.
Lekker met stokbrood.

tapas recept en recepten zeevruchten tapas
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: