Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Theo en Thea en het geheim van het kaas imperium

Theo en Thea en het geheim van het kaas imperium

by de man in de zorg on July 9, 2005

09-07-05
Theo en Thea en het geheim van het kaas imperium
Een leuke film; Theo en Thea en het geheim van het tenenkaas imperium, een apparte film dat ook. Kaas die verdwenen was…………
Maarja; gisteren vrij geweest. Een bizar verhaar of gebeurtenis, maar helaas waar gebeurd.
Elke dag worden de kaas en vleeswaren geleverd op een kar met brood en zo vanuit de keuken. De kaas word opgeborgen zodat de bewoners s’avonds de keuze hebben uit de diverse soorten kaas of worst.
Men wou gisteren eten gaan delen; blijkt opeens alle kaas en worst weg te zijn……….
Bizar he………….

Oke; daar ga we weer.
Ik mag niets zeggen wel denken en misschien ook wel niets opschrijven; maar wie “leent” er nou kaas van een verpleeghuisafdeling?????
Grote hoeveelheid; dat zeker.
Als men nou een verjaardag of zo heeft en de Konmar is dicht…die is bij ons op vrijdag open…dan ga je toch naar de avondwinkel toe???
Ik heb er zeker ook weinig begrip voor als mensen spullen “lenen” uit de Konmar; maar van een groep bewoners de kaas en de worts waren “lenen”; sorry; daar heb ik geheel geen begrip voor.

Tis een open instelling; en als het personeel druk bezig is dan is dan zijn de kaas en vleeswaren veelal onbeheerd en is er door ?’n collega’s geen toezicht op…maar toch…
Weetje; “leen” die kaas en worst uit de Konmar en de Albert Heijn; maar niet van m’n bewoners; die hebben al zo weinig!!!!

Previous post:

Next post: