Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   U vraagt maar; voor ons geen probleem toch?

U vraagt maar; voor ons geen probleem toch?

by de man in de zorg on August 26, 2007

U vraagt maar; voor ons geen probleem toch
En wat wil je hebben voor je verjaardag; vroeg ik aan een bewoner afgelopen vrijdag.
De bewoner; vandaag zondag is hij jarig.
Ik wil wel dingen; maar die krijg ik elk jaar. Het zal wel een fles sterke drank wezen van de ene en een fles drank wezen van de ander die langskomt.

Maar wat zou U als man op leeftijd echt willen hebben…..
Hij denk niet lang na en zijn ogen beginnen te fonkelen. “Ik zou graag een pilletje willen hebben voor dat wat daar onder mijn buik hangt. Ja; ik heb het; zit soms in de weg; wil er veel mee doen en heb ik ook gedaan. Ja; vroeger toen ik jong was; maarja dat kan ik niet meer. Ja en hij doet het ook niet meer…. Dus als jij nou een pilletje kan regelen bij de dokter waarmee dat ding weer werkt en waarbij ik alles weer kan doen net zoals toen ik jong was; verteld hij met twee pret ogen”.
Natuurlijk; ga ik het voor U regelen; U weet het; niets is onmogenlijk in dit verpleeghuis! Tot maandag meneer 😉

Previous post:

Next post: