Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   van de regen in de drup

van de regen in de drup

by de man in de zorg on July 24, 2007

van de regen in de drup
Mooi weer gisteren in mooi Hoogvliet. Heel de dag; naja heel de dag; vanaf de middag eigenlijk kloteweer. Miezer en later regen. Veel regen…..
Gisteravond zat ik na de gouden kooi een film te kijken. Een bere saaie film. Ik keek naar het raam en zag wat vallen. Drup………drup…….drup……..drup.

Zo shit!!!!! lekkage; neen niet bij m’n raam maar een centimeter of vijftien naar binnen. Kijken bij het raam; niets. Boven kijken; niets; kijken bij het plafond…….drup….drup…drup…..
Even naar buiten; in de hoop dat ik in die regen kon zien waar het vandaan kwam. Ja; een ieder weet dat je dan niets ziet.
Balen; tis niet op een plaats waar het als je lekkage heb dat je er lekkage heb. Tis niet m’n dak en niet m’n ramen. Ook lopen er geen leidingen daar in de buurt.
Waarschijnlijk dat een stuk (isolatie) materiaal los zit en dat het daardoor ergens doordat het zo veel en hard regende naar binnen is gedruppeld; door ‘n naadje.
Het bezorgd me koppijn en grijze haren. Niet alleen dit probleem; maar kijkend hoe we dat in….; ja in welke naam; naam op kunnen lossen.
Word er nu al gek van.
We zaten gisteren bij het eten te praten. Ja; over huizen in de buurt en ja…..in zeeland. Dag gate en nightfall; hebben jullie nog openstaande vakatures daar in mooi zeeland?
Dromen over huizen en kopen of verkopen……….verkopen of verkopen………?
Tot morgen

Previous post:

Next post: