Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   van oor tot oor

van oor tot oor

by de man in de zorg on October 13, 2007

zaterdag 13 oktober 2007
vandaag gewerkt dagdienst; vriendin laat.
En daar kwam ze vandaag aan. Ze zag er beregoed uit en ja; een glimlach van oor tot oor. Ja; ze had zichtbaar genoten dat mensje. Een week was ze wegggeweest; vakantie. Vakantie met de zonnebloem op een boot. Een week lang op zo’n boot en ja; naar duitsland gevaren met alles erop en eraan. Elke dag gewandeld en ja; elke avond was er muziek en wat leuks te doen. Neen; ze had geen rivierbenen of zeebenen gekregen en of er aan overgehouden; die landrot; en ook niet gekielkhaald voor de steken die ze altijd uithaalt.
Kep nog aangeboden volgend jaar; als ze eventeel weer gaat als verstekeling met haar mee te gaan en me in haar hutkoffer te verstoppen. Maar nee helaas; dat kon niet….

Maarja; vandaag kwam ze terug; van een fantastische vakantie en varen met de zonnebloem. Zichtbaar genoten en misschien wel bekaf. Maar toch; het doet ze zo goed die gasten. Even weg uit het verpleeghuiscircus en ja; op vakantie meteen instelling of stichting die zoveel voor mensen doet; de zonnebloem. Iets waanzinnig goeds; en elke keer merk je en zie je hoe veel goeds dat zo’n organisatie voor velen betekend. Waanzinnig! Super!

Previous post:

Next post: