Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   van ziekenverzorgende naar contactverzorgende tot evv-er?

van ziekenverzorgende naar contactverzorgende tot evv-er?

by de man in de zorg on November 7, 2007

van ziekenverzorgende naar contactverzorgende tot evv-er
Gisteren plofte hij op mijn deurmat. Een uitnodiging voor het sollicitatie gesprek wat ik snel zal hebben. Snel; zeer snel; morgen eigenlijk al.

Neen; er gaat veel veranderen in mijn zorgtoko. Was ik al ziekenverzorgende; later werd ik contactverzorgede en nu misschien…..evv’er. EVV’er een functie die voor de helft zal bestaan uit niet in de zorg staan; minder avonddiensten en nachtdiensten. Een opleiding tot evv-er volgen en ja dan werkzaam worden als evv-er. Ja; ik ga morgen in ieder geval goed voorbereid en gemotiveerd het gesprek in; in afwachting wat op me af gaat komen en ik ga er enorm mijn best voor doen om evv-er te worden. Meer kan je ook niet doen denk ik. Je best doen en afwachten of na het contactverzorgende zijn; het evv-schap toegevoegd gaat worden in de lage rij van grote veranderingen in fucties en namen in de hedendaagse verpleeghuiszorg……
Dus ja; gisteren plofte de brief voor het aankomende sollicitatie binnen; en begonnen mijn voorbereidingen op een voor mij idioot belangrijk gesprek. Een belangrijk gesprek waarbij ik goed in mijn schoenen voor zal moeten staan. Een gesprek dat van grote invloed kan zijn op mijn huidige werkzaamheden in de zorg. Het zal spannend worden (en er om spannen); daar waar er verschillende goede (en misschien beter geschikte) kandidaat evv-er’s rondlopen op mijn afdeling; maar wie ben ik. Maar ik sta er voor open; zal mijn uiterste best doen en ja; rieel denkende….ook ik maak een kans om evv-er te worden.

Previous post:

Next post: