Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   vol verwachting

vol verwachting

by de man in de zorg on December 1, 2007

vol verwachting
Vol verwachting word door een bewoner van mijn zorg afdeling uitgekeken naar aanstaande dinsdag; de dag dat sinterklaas naar mijn zorginstelling toe komt. Ja; en ze heeft wat gewenst zeg…….
Neen; onlangs zaten we bij de bewoner en we vroegen ze wat ze willen hebben. Buiten de normale dingen die we allen kunnen of kennen kwam er wel een heeeel bijzonder mooie wens voor haar naar voren. Nou; neen ; niet alleen voor haar; maar ook voor talloze zusters (en misschien ook mannen; neen ik niet); kijken vol spanning naar aanstaande dinsdag. Zou de sint haar wens uit laten koemn en zou zij krijgen wat zij op haar verlanglijstje heeft staan……

Neen; dinsdag sinterklaasfeest; en ja; altijd een heel gezellig feest met de bewoners. Leuk en ja….zeer ontspannen. December; december meestal een rotmaand voor de bewoners. Kerst en oud en nieuw kan voor vele van mijn bewoners gestolen worden; hoe gezelig het ook is. Koppies malen te veel dan en ja…..je weet wel; het zijn ook mensen zoals jij en ik.
Neen sinterklaas; wel leuk en we kijken dan dit jaar met z’n allen uit naar wat hij gaat geven; in het bijzonder of de wens op het verlanglijstje van mijn vrouwelijke bewoner word gehonoreed…..
Ja; en wat heeft als grooste wens……………………… een echte Chippendale 😉
Ik hoop dat die in de zak van piet past….het zal velen; haar en ook talloze verpleegster een groot plezier geven 😉

Previous post:

Next post: