Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Warm hart

Warm hart

by de man in de zorg on January 16, 2006

warm hart
Je afkomst moet je nooit verlochenen word er wel eens gezecht. Dat geld in het leven; maar ook zeker voor deze weblog ook.
Ooit; in september 2004 stond er een artikel in computer idee over weblogs en dat leek me wel leuk om te gaan doen; als aanvulling op mijn website ziekenverzorgende.nl
Ik ben gaan kijken naar leuke en goede weblogs in de zorg en ik kwam bij toeval bij boekenwurm-en-pleeg terecht.
Een leuke log met talloze dingen die me aanspraken. Goed gekeken naar het goede en kijken wat via web-log mogenlijk was.
Ik wou geen copie maar een eigen invulling geven aan mijn log; maar wel het goede van boekenwurm-en-pleeg meenemend.
Boekenwurm-en-pleeg schreef over stukjes van het werk; over boeken die worden uitgegeven en over muziek. Niet alleen; ze waren en zijn met vier personen.
Ik heb veel geleerd van hun. Hun site is verhuisd naar dondervogels.nl en ik kom nog zeer regelmatig langs bij hun.
Tis een leuke log; een log die ik persoonlijk een zeer warm hard toe draag. Ooit wou ik net zo worden zoals hun. Een leuke log die goed werd bezocht. Een log die opgezet is gewoon om je verhaal te houden en gelezen te worden.
Netjes;niet kwetsend maar wel met een duidelijke eigen inbreng en mening. Prettig om te lezen; leuk om te bezoeken.
Ze veranderen regelmatig en ook ik heb in de periode van mijn weblog dingen toegepast die werken maar ook dingen die ik maar weg heb gehaald.
Er hebben recepten opgestaan; weetjes van de dag en een poll.
Iets wat niet werkte en ja; eigenlijk gewoon zonde.
Er zijn wel succesvolle dingen gepaatst; vanaf eind december foto’s. Een enorme bijdrage voor mijn log en voor de bezoekers.
Ik laat nu niet alleen meelezen maar ook meezien. Het daagt bij aan mijn goedlopende bezoek; gisteren meer dan 650 lezers; mijn dank hiervoor aan julie lezers en houd het voor mij uitdagend om bijna elke dag een stukje te schrijven.
Deze log zal in de huidige vorm door blijven gaan maar ik zal wel regelmatig stiekem meekijken naar het goede van mijn “bron en roots”; de reden waarom ik op deze manier bezig ben; de dondervogels.
Ik wens de dondervogels enorm veel succes toe; Lady P, Tin Tin, Hood en natuurlijk Brains en ja, de dondervogels zullen altijd een zeer warm plekje in mijn web-log hard houden.
Ohja; waar vind je ze…..www.dondervogels.nl
Hun leuke en bijzondere site; de dondervogels. De dondervogels; misschien wel de reden waarom ik bijna elke dag schrijf; want zonder hun goede voorbeeld had ik misschien wel niet bestaan als log zijnde.
Veel leesplezier bij de Thunderbirds.

Previous post:

Next post: