Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Wat doe jij hier

Wat doe jij hier

by de man in de zorg on February 12, 2006

wat doe jij hier
En ja hoor; gisteren was het weer zover met Timon; de kat van de buren. Het lijkt wel of we (m’n vriendin en ik) onderhand een draaideurrelatie met dat beest hebben <img src=”/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_wink.gif” class=”emoticon” alt=”” />.
Oke; onlangs hadden we hem geroepen. Hij zat aan het einde van de tuin en wou over het hek klimmen. De kat van de buren kan alleen via onze tuin op zoek naar vogels en zijn lovvers via het hek in onze tuin.
Dus ja; hij was druk doende om er over heen te klimmen en mijn vriendin klopt op het raam.
Twee grote oren en ogen bewogen aan een zeer klein kopje. En zoeffffffff richting raam en op zijn achterpoten staande en voorpoten tegen het raam leunende; kopje net binnenkijkend; zat hij daar. Binnenkijken en miauwen.
Oke; dat beestje toch maar even binnengehaald en geaaid. Spinnen en zo; je ken dat wel. Na een tien minuten word hij anders. Dan is hij het zat en wil hij op verkenning gaan. Daar zaten we niet op te wachten dus Timon maar buiten gezet; de deur op een klein kiertje hebbende. Ongeveer vijftien centimeter; en dat was genoeg voor hem om nogmaals naar binnen te schieten. Voordat ik omkeek zat meneer trots om zich heenkijkend in de keuken.
“Knap he; ik heb het hem weer geflikt”, zie je hem dan denken

Gisteren was ik aan het werk in huis. Laat de deur even openstaan om te luchten en ga mijn gang. Ik ben boven bezig en loop naar de woonkamer; om erachter te komen dat ik “visite” heb. Timon de kat van de buren ligt uitgestrekt op de vloer. Miauw, en hij kijkt me verleiderlijk aan. Ja; ik ben Timon enne wie ben jij eigenlijk?
Nau niet echt de bedoeling;maar hij had het hem weer geflikt.

Tis een tof best dat zeker; maar supersnel, lief en ook ehhhhhh kat aan huis…en als je niet oplet kat in huis <img src=”/.shared-ilsemedia/themes/common/icon_wink.gif” class=”emoticon” alt=”” /> Hij heeft maar een klein gaatje nodig; zoefffff
Vervolgens twee ogen kijkend naar ons…enne wat doen jullie hier?

Previous post:

Next post: