Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   Wat wil je bereiken met deze site

Wat wil je bereiken met deze site

by de man in de zorg on October 6, 2004

Wat wil je bereiken met deze site? Dit.
hallo Johan,
Ik ben toevallig een sollicitatiebrief aan het schrijven. Ik heb in mijn sollicitatiebrief ook verwezen naar jou fantastische site.
Ik heb geschreven dat de site zo duidelijk is verwoord zonder onnodig vakjargon en dat het overzichtelijk en respectvol geschreven is. Ik vind het echt heel wat dat je de site zomaar heb opgesteld in je vrije tijd…….Veel mensen hebben er baat bij gehad en te oordelen naar je gastenboek hebben erg veel mensen er nog steeds baat bij…….je helpt niet alleen mensen in professioneel opzicht (op je werk) maar ook daarbuiten en door de manier waarop je dingen uitlegt geeft mij nog meer het gevoel dat ik als verzorgende aan de slag wil. Ik verheerlijk het beroep niet maar weet wel dat het iets is wat bij me past zeker na het lezen van de site waar ik nog lang niet mee klaar ben.
Dit is gewoon een bedankje van misschien ooit een toekomstige collega
dankewel
Leuk he zo’n reactie over ziekenverzorgende.nl.

Wat wil je bereiken met deze site? Dit.
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: