Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   weer mislukt

weer mislukt

by de man in de zorg on July 4, 2007

weer mislukt
Neen; gisteren veels te laat naar bed. Vriendin opgewacht; had laat en de nababbel liep enorm uit. Ja; tegen half een naar bed en voor je dan slaap is het nog later. Wekker gezet; kwart voor zes en m’n vriendin had vandaag ook een verplicht vroegertje. Zeven uur moets ze “gedwongen” uit bed.
Maarja; dwars en goed door m’n wekker geslapen……ja, goed verslapen…lekkker…of toch niet?
Neen; klinkt maf; je kan je beter goed verslapen dan net verslapen; hoewel half zeven wakker worden best wel lang verslapen is. Maar toch. Half zeven wakker worden; omdat toevallig van m’n vriendin wakker werd is gewoon klote. Half zeven is het “net” redden, je rot haasten, koffie naar binnen gooien en als een debiel roken op de fiets. Ja, je moet toch wat als nicotine junk.
Dus ja; door m’n vriendin wakker geworden en ja; balen eigenlijk. Achter de feiten aan lopen, de gehele dag. Neen; kep s’morgens gewoon rustig de tijd; om rustig mens te worden; en dat lukt me niet, als ik me net verslaap.
Volgende keer hoop dat als ik me verslaap ik me goed verslaap en niet wakker worden van m’n vriendin, die toevallig eerder wakker word.
Kan je rustig je dingen doen; een peuk roken; een koffiedrinken en ja relaxt alles doen…..je bent toch al te laat. En wees nu eerlijk….maakt het veel uit of je een kwartier of een half uur te laat bent; je bent dan toch al veels te laat toch?
ps; me “echt goed verslapen”, is een zeldzaamheid; of komt al eigenlijk zeer lang niet voor
Tot morgen. Vanaf zondag is de dageijkse foto er weer. ‘T een en ander voorbereiden.

Previous post:

Next post: