Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   whoef whoef whoef whoef

whoef whoef whoef whoef

by de man in de zorg on March 16, 2006

whoef whoef whoef whoef
Neen; vanmorgen uit de nacht gekomen. Lekker vrij; twee dagen om lekker bij te komen; of anders; 1 dag vrij vandaag en morgen weer je te ziekte werken in het om het huis.
Naja; niet klagen; vriendin is gelukkig ook vrij; dus ja; lekker samen, dat ik ook wel wat waard; als je beiden in de zorg werkt.

Neen; op de foto; Olaf; de buurhond. Een lief beest; een groot beest; een errug groot beest. Komt als hij buiten is me altijd begroeten. Neen; hij rent niet op me af; Sint Bernhard; ).
Neen, als hij buiten is en ik kom van mij werk; ja dan is hij toch de eerste die aangehaald moet worden. Neen; je ontloopt hem zeker niet. Even aaien en aanhalen. Een babbel met hem maken en ja…ja dan mag je er pas door; ondanks dat je de gehele dag heb gewerkt en vanaf zes uur s’morgens in de de weer bent; naar mijn vriendin die dan onderhand met koude koffe op me zit te wachten. Ja; hij wilt zijn tijd, neemt zijn tijd en krijgt zijn tijd.
Groot is hij wel; maar wel lief.
Houd van aandacht; welke hond niet en als we in de tuin zitten komt hij altijd wel even kijken; Olaf de buurhond.
Er word regelmatig over hem geschreven; op deze log. Over Timon de leasekat van de buren; zijn broertje Pumba en ja; Olaf de buurhond.
Vond het wel leuk om hem kennis te laten maken op mijn log met juille. Op een log die gewoon vandaag niet eens over mijn werk gaat; maar over ja….de buurhond. En ja; van Olaf…het volgende.. Whoef, whoef…..whoef.whoef. (Leuk dat ik vandaag fotomodel mocht wezen op de log;)

Previous post:

Next post: