Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   wie is toch die vent met die koude poten die elke avond naast me in bed kruipt

wie is toch die vent met die koude poten die elke avond naast me in bed kruipt

by de man in de zorg on January 5, 2009

wie is toch die vent met die koude poten die elke avond naast me in bed kruipt
“Wie is toch die vent met die koude poten die elke avond naast me in bed kruipt”; zal mijn vriendin afgelopen week gedacht hebben. Van de zeven avonden, zes aan het werk geweest in mijn zorgtoko; en mijn vriendin op de dagen dat ik avond had dag diensten. Zij vroeg op; lees kwart voor zes in de ochtend; ik lig nog te snurken op bed. Zij gaat naar haar werk; ik lig nog steeds te slapen. Ik word wakker; mijn vriendin is aan het werk. Ik ga werken; mijn vriendin komt thuis, in een leeg huis. Mijn vriendin gaat vroeg naar bed; de volgende ochtend moet ze immers weer vroeg op. Ik ga naar huis. Ik kom thuis, mijn vriendin ligt te slapen. We slapen. Mijn vriendin sta op; ik lig te slapen…..
Van de zeven dagen is dat zes dagen zo gegaan. Niet optimaal als je een relatie heb, zal ik maar zo neer krabbelen.

Maaaaar… maar van het weekend gelukkig samen vrij geweest. Gelukkig voor mijn relatie, want het is wel leuk als je elkaar af en toe ziet denk ik dan maar weer. Van het weekend samen vrij geweest en ja; zaterdagavond vuurwerk afgeschoten. Het was onze eerste dag samen na oud en nieuw en met oud en met nieuw had ik haar niet gezien; ook s’nachts niet. Wel gebellofoneerd naar elkaar; dat wel; en vrijdag toen ik n mijn late dienst thuiskwam, was zij nog op.
Dus ja; zaterdag avond aan de champagne en oud en nieuw vieren. Niet dat we elkaar om middennacht gelukkig nieuwjaar wenste; maar wel zaterdag avond vuurwerk afgestoken; zoals een ieder dat met oud en nieuw deed. Gelukkig nieuwjaar kanjer!!!

Weekend samen vrij geweest; de kerstzooi uit het huis gegooid en de lampen buiten eraf gehaald. Goed aan de sop en de zuig in huis; want met die kerstrommel in huis is het wel moeilijk of lastiger klootzakken in huis. Kerst is leuk en al die dingen ook; maar op gegeven moment ben je ook wel weer blij dat die troep weg is en je weer normaal kan lopen in je huis zonder dat maria naar beneden valt en de ezels in het kerststalletje omvallen 😉
Samen vrij geweest twee dagen….
Oh ja Kelly; die vent die een hele week in bed kroop met zijn koude poten was ik. Ik ben Johan; je vriend… en jij was ehhh Kelly mijn vriendin??? Samen vrij. Eindelijk!
tot oneven

Previous post:

Next post: