Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   word maakt soms hele grote fouten in de spellingscontrole

word maakt soms hele grote fouten in de spellingscontrole

by de man in de zorg on October 14, 2011

Word maakt soms hele grote fouten in de spellingscontrole
Terecht liepen velen te klagen over mijn spelling op deze weblog. Ook nu is hij niet altijd in optimaal netjes Nederlands geschreven., maar ik schrijf zoals ik denk, en dat lijkt aan te slaan. Elke keer verbaas ik me erover hoeveel mensen deze krabbels lezen, en mijn dank is groot voor jullie komst.
Maar om toch iets met dat geroep aan slechte spelling te doen, gooi ik af en toe de spellingscontrole erdoorheen. Niet dat ik me daar alles van aantrek wat hij aangeeft, maar de grootste fouten haal hij er uit. En mocht ergens een puntje of komma niet goed staan, of is de zin gewoon krom opgeschreven…. Dan staat het maar anders.
Toch is hij niet altijd perfect, en maak hij de fout veel erger.
In het artikel http://www.manindezorg.nl/de-zotheid-der-regelgeving-ten-top/
Maakt word een zeer ernstige fout. Kon je in de oorlog je ausweis niet tonen, dan kon je op transport gezet worden. Op transport worden gezet, naar Duitsland, met de kans om nooit meer terug te komen.
Om het woord ausweis in de spellingscontrole terug te laten komen als…..busreis.


Ik maak veel fouten in mijn spelling op deze weblog. Word 2003 maakt soms hele grote fouten

Word maakt soms hele grote fouten in de spellingscontrole
is een artikel op manindezorg
verpleeghuis zorg kleinschalig wonen anekdotes recept en recepten dat is manindezorg

Previous post:

Next post: