Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   World of Wonders Kiris resort Hotel; deel 7

World of Wonders Kiris resort Hotel; deel 7

by de man in de zorg on October 13, 2005

13-10-05
world of wonders kiris resort hotel deel 7
Daarlijk schoonmaken in het huis.
Ik besef dat dit ook anders kan.
In ons vijfsterren maximum all inclusieve hotel; World of Wonders Kiris resort Hotel; Kiris; Turkije, had men een andere opvatting van schoonmaken zoals thuis en ook wel ander driesterren hotel in elk willekeurig land.
Oke ik besef terdege ook dat het in een hotel anders schoon is dan thuis; datzeker; maar lees even verder.
Heel even in het kort.
We hebben veertien dagen daar gezeten en er is geen enkele maal schoongemaakt op onze kamer.
Er is gegarandeerd niet gestofzogen; als er uberhaubt al gestofzogen was voordat we er kwamen, de rommel van de vorige hotelganger lag overal nog op de grond……
De stoelen op het balkon hebben we als eerste zelf maar schoongemaakt en de koffie resten en ander plakkerig spul weeggesopt; je gaat niet met je goede kleding op plakerige stoelen zitten…..
De schoonmaakster was per dag ongeveer vijf minuten op de slaapkamers bezig.
In de toilet werd er alleen de toilet afgedaan, er was geen toiletborstel aanwezig dus waarschijnlijk zal met haar enige toiletborstel; die ze op haar kar had; tientallen toiletten schoonmaken.
De zeepresten in het bad zaten aangekoekt…hoelang vraag je je af; dus toen we aankwamen, zelf ook het bad maar schoongemaakt en de asbakken…ja als ze niet op de tafel stonden, maar op het balkon..ja die deden we zelf ook maar schoonmaken.
Geen wastafel die werd afgedaan en geen vloer (toilet) die werd gedaan.
Haren op de grond bleven liggen; al dan niet onze gehele vakantie.
Onze hotelkamer; was als ik eerlijk ben te smerig; te smerig voor woorden als je dit vergelijkt met een drie; vier of vijfsterren hotel; want in elk willekeurig hotel worder in ieder geval schoongemaakt.
Oh ja; ik heb het over een vijfsterren hotel; maximum all inclusieve.

Previous post:

Next post: