Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   World of Wonders Kiris resort Hotel deel 8

World of Wonders Kiris resort Hotel deel 8

by de man in de zorg on October 14, 2005

World of Wonders Kiris resort Hotel; deel 8
14-10-05
world of wonders kiris resort hotel deel 8
Ik ga eten, het is acht uur in de ochtend.
Na het eten laat ik m’n rommel staan, word daarlijk wel opgehaald denk ik.
Later komt mijn vriendin. Schuif mijn rommel opzij; word daarlijk wel opgehaald. Later komt de loge. Schuif de rommel van mij en m’n vriendin wat opzij en kijkt naar het tafelkleed. Wat een zooitje en wat vies.
De rommel word niet opgehaald en ze besluit de rommel maar opzij te schuiven.
Het blijft staan.
Ik wil om negen uur aan de koffie. Schuif de rommel van mezelf van acht uur opzij; de rommel van m’n vriendin en van de loge.
Wat een puinzooi heb ik; m’n vriendin en de loge ervan gemaakt, denk ik. Een vies tafelkleed en wat dan al niet meer.
Ik veeg het af; wil een beetje schone tafel hebben en ga aan de koffie.
Tis half tien.
Daar komt personeel…..en ruimt de rommel van mij; m’n vriendin, de loge en mijn koffie netjes van tafel af.
Zal niet klagen; maar het eten van mensen bleef inderdaad…sorry hoor, soms meer dan een uur op tafel staan terwijl anderen, maar ook wij, zo deden. De rommel opzij schuiven; het tafelkleed zelf maar een beetje schoonmaken om zelf te gaan eten; in de hoop dat de rommel van de voorganger werd opgehaald.
Vijf sterren……….ultra all inclusieve

Previous post:

Next post: