Verhalen en anecdotes uit de verpleeghuis zorg en kleinschalig wonen  »  Uncategorized   »   zuster met stoppelbaard

zuster met stoppelbaard

by de man in de zorg on May 29, 2009

zuster met stoppelbaard
Ach bepaalde bewoners, je ken het ze niet kwalijk nemen. En soms hebben broeders niet altijd tijd en zin om zich te scheren 😉 En sommige bewoners ….. doen soms seksueel getinte dingen en soms kan je dat ze misschien ook wat minder kwalijk nemen. Er is verschil tussen bewoners en ja; het ik ook de manier hoe en ja….. dat kan ik niet uitleggen, een ieder in het vak van ouderenzorg weet waar ik over praat. Je kan of ken het van sommige beterder hebben; omdat er geen kwaad achter zit; om het zo maar neer te krabbelen

Zijn handen gleden van mijn schouders naar mijn rug toen ik hem liet staan om het te verzorgen voor de nacht.
Zachtjes gleden zijn handen naar beneden en terwijl ik hem op bed wou liggen en hij daar stond; bewogen zijn handen zachtjes op en neer over mijn onderrug. Ja; ik keek naar zijn gezicht; en ja; hij keek naar mij. Hij begon te lachen en zijn ogen glisterden…..
Zijn handen gleden naar beneden; richting mijn bil
Ik bleef staan
Zijn handen gelden naar beneden naar mijn billen en hij begon zachtjes te wrijven. Hij keek me weer vol onschuld aan. Hij dacht waarschijnlijk; “zo’n zuster wil ik vaker hebben. Laat me wrijven over haar rug en ja ………, ook over haar billen, en ze vind het nog goed ook”

“Meneer jansen”
“Ja zuster”
“Kom eens hier met je hand”

Hij stak zijn hand uit
Ik nam zijn hand beet en leide die naar mijn gezicht
“Voel eens”
Hij voelde aan mijn gezicht
“Meneer Jansen……….. voel eens; dit is een prikkelbaard; zusters hebben geen prikkelbaard………; ik ben een man” 😉
tot oneven

Previous post:

Next post: